lauantai 26. tammikuuta 2013

Keskitalven mansikkakakku ja rallia.

Tänään on ollut aika paljon ohjelmaa aamusta alkaen. Tein työkaverilleni aamulla syntymäpäiväkakun. Toiveena hänellä oli, että ei suklaata. Päädyin melko klassisiin makuihin: mansikkaan ja vaniljaan. Kävin pihistämässä ohjeen kinuskikissalta, enkä suotta. Maistoin vaniljatäytettä ja oli aika nam! Paljon plussaa siitä, että täytteeseen tuli oikeaa vaniljaa. Täytyypä tehdä tätä kesällä, kun saa vielä tuoreita mansikoita. <3 Kinuskilaan pääset tästä.
 En valitettavasti saanut valmiista kakusta kuvaa ilman vuokaa, kun en viitsinyt ottaa irti, oli helpompi kuljettaa vuoan kanssa.


Kun olimme Neidin kanssa vieneet kakun työkaverilleni, suuntasimme kohti J:n työpaikkaa. Heillä oli työpaikan perinteiset talvirallit, johon osallistuu henkilökunta ja muutamat heidän
asiakkaat. Jokainen saa tuunata itselleen jonkun vanhan autonrämän. Useimmat autoista on jo nähnyt melko monet kisat ja ovat myös sen näköisiä...

Neiti nukahti rattaisiin pinkit korvasuojaimet päässään (suurinosa autoista piti niin kovaa meteliä, että oli pakko suojella Neidin korvia). Meille jotka emme ajaneet rallia, oli tehty katsomo vanhasta kuorma-auton kontista. Mikä olikin hyvä, koska sää oli hyvin tuulinen ja satoi lunta.

Neiti nukkui koko aika-ajojen ajan ja heräsi sopivasti, syömään välipalaa. Kipusimme kahvioon syömään vähän hedelmämössöä ja juomaan vettä. J: työkaverit ja muutamat sukulaiset kävivät moikkaamassa Neitiä. Myös Neidin Pappa (joka taisi voittaa loppujenlopuksi voittaa koko rallin) tuli myös moikkaamaan pikku timanttiaan. Neiti ihastui ikihyvikseen J:n työpaikan huoltomiehen vaimoon, joka toimi ajanottajana. Neiti omi rouva O:n täysin itselleen, mitä rouva O ei tainnut laittaa pahakseen. ;) Tosin kun kisa jatkui, rouva O:lla oli hieman vaikeuksia ajanoton kanssa, koska Neiti oli innokkaasti osallistumassa.

Hienosti Neiti jaksoi melkein koko loppuajan istua ajanottokopissa (huoltoauto sai toimittaa tätä virkaa). Mutta neljän jälkeen alkoi palaa päreet ja suuntasimme Neidin kanssa takaisin kotiin.

Tässä vielä muutama kuva ralleista ja nyt keskityn Putoukseen! Heippa hei! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti