maanantai 21. tammikuuta 2013

Night in reastaurant

Eilen meillä oli alkuillasta ohjelmassa ruokailu ravintolassa. Perinteenä on ollut J:n puolelta sukua, että syntymäpäiviä juhlistetaan menemällä ravintolaan syömään. Ja koska J:n syntymäpäivä oli kuun alussa, eikä sitä oltu vielä ehditty juhlia, menimme eilen syömään.

Olin hieman epäileväisin mielin, että mitenkä mahtaa Neiti viihtyä. Joten pakkasin mukaan rusinoita, maissi naksuja ja kirjoja. Ja siiten vain toivoin.


Kun saavuimme ravintolaan, meitä odottikin pöydässä J:n isä (Pappa) ja hänen naisystävä. Neiti on onneksi päässyt eroon suurimmasta vierastamisesta, eikä karjunut suoraa huutoa Papan nähdessään. Oikeastaan Neiti taisi olla vähän jopa kiinnostunut, vaikka hieman ujostutti.

Meidän muiden syödessä ruokiamme Neiti mutusti naksuja ja rusinoita, puhumattakaan siitä vesimäärästä jonka hän joi.. (Neiti siis ymmärsi, että ravintolassa kuuluu syödä ja juoda hyvin). ;)


Onneksi tuli otettua kaikkea viihdykettä mukaan, sillä kun ruokailut oli ruokailtu ja odoteltiin vielä jälkiruokaa Neiti alkoi olla jo vähän levoton. Piti päästä kävelemään ympäri ravintolaa. (Tosin olimme siinä kohtaa ainoat asiakkaat, että tuskin tuo ketään häiritsi) Ja sitten luettiin kirjaa ja taas piti mennä kävelemään.

Jälkiruokien saavuttua Neiti linnottautuikin Papan syliin, mikä olikin Neidin kannalta hyvä valinta. Sai vähän kakkua ja jäätelöä.. ;) Ja kiitokseksi siitä Neiti sitten päästi megapissat, niin että vaippakin falskasi ja liritteli Papan syliin.... Hienosti Neiti kuitenkin jaksoi koko pitkän illan. Pöytä oli varattu viideksi ja puoli kahdeksan lähdimme pois.

Heitimme vielä Papan ja hänen naisystävän kotiin ja Neiti sai samalla Lapin tuliaisia, ihanat lämpöiset huopatossut ja husky pehmolelun, josta tulikin heti todella tärkeä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti