sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Weekend

Mikäs sen parempaa, kuin vapaa viikonloppu? Minulla piti olla myös lauantaiyö töitä, mutta se vaihtuikin vapaaksi. :)

Perjantai menikin yövuorossa.. Ilta oli rauhallinen. Vähän liiankin. Kun on aikaa harrastaa kuvailua.. ;)

Lauantai aamuna J tuli herättelemään hieman ennen puolta päivää ja muistuttamaan että meidän ystävä on tulossa tunnin päästä hieromaan meidät. (Ihan kuin olisin saanut nukuttua, kun Neiti huutaa vähän väliä meidän makuuhuoneen oven takana ÄITII!)
Eli lauantai aamu alkoi melko rennossa merkeissä. Tosin Neiti ei ihan täysin hyväksynyt/ymmärtänyt, miksi äiti vaan makoilee, eikä huomaa häntä ollenkaan... Mikä piti kostaa kiskomalla äitiä hiuksista.

Kun hieromiset oli hierottu aloimme suunnitella kauppalistaa. Päätimme vapaan kunniaksi paistaa kunnon pihvin ja hakea Alkosta pullon punaviiniä. Härän sisäfile on muuten ihan törkeän hintaista, en yhtään ihmettele että ihmiset varastaa niitä kaupoista. Lähes 40€ kilohinta on aikamoista ryöstöä. Mutta nyt ei kirpaissut niin pahasti, koska olin suunnitellut illan menun niin, että siinä hyödynnettiin edellispäivien ruuista(?) jääneitä osia. Paprika, salaatti ja kuskus olivat edellispäivältä. Ostettavaksi jäi vain kirsikkatomaatit, kesäkurpitsa, vuohenjuusto ja pihvit. Oikeastaan ihmisten pitäisi hyödyntää paljon enemmän edellispäivien jämiä, niistä saa usein loihdittua vaikka mitä. Kovasti valitetaan kuinka ruoka on kallista ja silti sitä heitetään menemään valtavia määriä. (Tämän asia olen huomannut valitettavasti töissä..)


Ennen ruokaa käytiin vielä saunassa ja ruoan jälkeen katsottiin Putousta.

Tänään lähdimmekin Neidin kanssa heti aamulla testaamaan Porin keskustan uimahallia (Viimekerralla olimme Meri-Porissa). Kun olin kurvaillut uimahallin parkkipaikalle, huomasin ettemme olleet ihan ainoat jotka olivat lähteneet lastensa kanssa uimaan. Uimahalli oli tässä kohtaa ollut auki n. 10min. :D
"Uiminen" oli jälleen kerran yhtä suurta riemun kiljahduksia Neidin osalta. Suukottelua unohtamatta. ;) Neidillä oli kai niin hauskaa, että hän intoutui antamaan äidille roppakaupalla märkiä suukkoja. <3 Neiti oli kovasti kiinnostunut myös kanssaihmisistä, etenkin lapsista. Tämä on taas jälleen yksi voitto, sillä ei vielä kovin kauan sitten Neiti ei voinut sietää ollenkaan vieraita ihmisiä. Jes! Elämä on taas hitusen verran helpompaa. :)

Uni maistui taas pulikoinnin jälkeen hyvin. Ja 2,5h päiväunien jälkeen pinnasängystä nousi taas itse aurinko. Myöhemmin iltapäivällä olikin ohjelmassa kyläilyä Papan luona. Papan avovaimo oli laittanut meille aivan ihanaa kanaa, täytettyjä paprikoita ja salaattia. Jälkiruokaa unohtamatta, joka oli Neidille mansikkajäätelöä ja meille aikuisille teetä ja leipäjuustoa, jossa oli päällä lakkahilloa. Nam! Papan avovaimo oli ostanut Neidille aivan ihanan huppupyyhkeen Pentikiltä. Kyllä meidän nyt kelpaa mennä uimaan, kun on uusi hieno pyyhekin.


Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! :)

3 kommenttia:

 1. Mä muuten tiedän sut :). Etkös ookkin jokunen vuosi sitten opiskellut Winnovassa catering-puolella? :)

  Niin ja olen vissiinki sinun mummua hetken hoitanut kotihoidossa :)

  VastaaPoista
 2. Olet ihan oikeassa. Olen valmistunut catering puolelta 2010. :)

  Tähän hoitoasiaan en osaa sanoa mitään..

  Uteliaisuuttani on pakko kysyä että miten muistit? Ompas hassua että olen jäänyt jollekin mieleen. :) Kaikesta päätellen olet käynyt SoTe puolta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sote puolta olen juu käynyt ja valmistunut sieltä lähihoitajaksi 2011. Minulla on hyvä kasvomuisti :)

   Poista