keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Aspargus

Ihana kevät toi taas tullessaan tuoreen parsan. Nam! Sen lisäksi,  että parsa on hyvää (ainakin minun mielestä) se on äärettömän terveellinen. Parsassa on kasvikunnan suurin foolihappopitoisuus. (Odottavat äidit hoi!) Parsa on myös kolesteroliton ja rasvaton. Sellaisenaan. Parsan kaveriksi vaan kun sopii niin kivasti esim. Hollandaise-kastike..

Tänään meillä oli lounaaksi lohta, uunijuureksia, parsaa bearnaise-kastikkeella ja ruiscrutonkeja. Hieman tuo kastike jäi harmittamaan, kun Hollandaise olisi sopinut paremmin, mutta ei tämäkään paha ollut. :) Tosin taidan saada jatkossa syödä parsat yksin,  sillä J ja Neiti eivät kumpikaan mokomasta piitanneet..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti